Открийте красотата на село Шипково с Къща за гости Памир

За къщата

Къща за гости Памир се намира в село Шипково, област Ловеч. Селото е в планински район с надморска височина 690 м. Местността е известна с лековитите си минерални извори и чистият си въздух. Всички стаи в къщата разполагат с LCD телевизор и цифрови програми. Някои имат кът за сядане. Гостите могат да изпият чаша кафе на терасата или балкона на стаята си. Предоставени са чехли, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Безплатен Wi-Fi интернет достъп в цялата къща, както и в градината.

Къща за гости Памир - Тераса с люлка и маса

На разположение на гостите е напълно оборудвана кухня с голяма трапезария. В нея са разположени хладилник-фризер, готварска печка, микровълнова фурна, миялна машина и домакинска посуда. На разположение са пералня, ютия, маса за гладене и др. Къщата се отоплява с локално парно. На всяко от двете външни барбекюта можете да си приготвите чудесна скара. Напълно безплатно може да ползвате велосипедите, както и шезлонгите. За най-малките ни гости има детска площадка.

Къща за гости Памир - Кухнята с електроуредите

При предварителна заявка можем да изпечем за Вас в пещ - цяло агънце, прасенце или други вкусотии. Пещта е специално изградена за кулинарни цели и се намира в градината на къщата.

Къща за гости Памир - Пещта